FI / EN

In The Mood & Suvi Karjula

In The Moon & Suvi Karjula istuvat sohvalla ravintolassa.
Seuraavat keikat

Pe 13.10.23

Kunnonpaikka
Siilinjärvi

To 19.10.23

Peurunka Oy
Laukaa

La 28.10.23

Yksityistilaisuus, Seinäjoki (Suvi Soolo)

La 4.11.23

Hotelli Koskenniska
Forssa

Su 12.11.23

Viking Grace
Turku

Ma 13.11.23

Viking Grace
Turku

Pe 17.11.23

Rokuan Kuntoutus Oy, Rokua Health & Spa
Utajärvi

La 18.11.23

Kartano Kievari
Äänekoski

Su 19.11.23

Kaks' Ruusua
Varkaus

To 23.11.23

Loma 23.11.23 - 29.11.23

La 2.12.23

Pajarinhovi
Kitee

La 9.12.23

Auran Nuortentalo
Aura

Pe 22.12.23

Ruusulinna
Nurmijärvi

Ma 25.12.23

Teeriharju
Somero

Esittely

In The Mood on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta. Ohjelmiston ja tyylin punainen lanka on edelleen sama: viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista, tyylinmukaisesti toteutettua rytmimusiikkia. Tunnelmia erityisesti 50- ja 60-luvuilta – unohtamatta yhtyeen omaa tuotantoa, jonka osuus on kasvamaan päin. Orkesterin energinen esiintyminen on jotain, mikä on koettava paikan päällä.

In The Moodista löytyy runsaasti lauluvoimaa: myös stemmalauluihin on panostettu. Yhdessä tämä hulvaton viisikko takaa iloisella, huumoripitoisella, herkällä ja eläväisellä esiintymisellään kaikille juhlamielen.

In The Moodin ehdoton valtti on sen muuntautumiskyky. Bändi loihtii vaivatta perinteisen lavatanssi-illan. Ohjelmistoa on kiitelty siitä, että joukossa on myös valtavirrasta poikkeavia kappalevalintoja. Toisaalta In The Mood taipuu räväkkään rokki- tai rautalankailtaan ravintolassa tai yritysjuhlissa – tai vaikkapa akustiseen keikkaan pubiympäristössä. Bändi on kotonaan myös konserttisalissa. In The Moodin omaleimainen tyyli on läsnä toteutustavasta ja areenan koosta riippumatta.

In The Mood on julkaissut albumin Ajatustenlukija. Kesäksi 2017 julkaistiin ytimekkäästi In The Mood -nimeä kantava EP. Siltä on julkaistu single Kun tuuli puhaltaa. Uutta musiikkia on kuultu sittemmin radiosingleinä mm. Leijat, Kaukana kotoa, Satakieli, Woodstock sekä Iloinen mun puolesta (2023). 

Jäsenet: Ilari Haavisto, Timo Tuppurainen, Toni Kälviäinen, Dmitri Dmitrenko ja Suvi Karjula.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Albumit (ja EP:t)

In the Mood, In The Mood, EP 2017 (Suvi Karjula)
In The Mood, Ajatustenlukija (Maija Tenkanen), CD 2010

Taustaa

Bändi sai uralleen nostetta jo varhaisessa vaiheessa voitettuaan SMORK 2008 -kilpailun.

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

In The Moodissa kitaristi Ilari Haavisto on tyylikkäiden ja herkkien rautalankamelodioiden mestari. Basson varressa soittaa uusimpana jäsenenä Timo Tuppureinen. Dmitri Dmitrenko on rumpalina aivan omaa luokkaansa: miehen tarkka, idearikas ja svengaava soitto on bändin luotettava musiikillinen selkäranka. Syksyllä 2018 riveihin astui lappeenrantalainen Toni Kälviäinen, joka soittaa In The Moodissa taidolla urkuja ja haitaria. Tangomarkkinoillakin kansan sydämet sulattanut Suvi Karjula on herkkä, monipuolinen ja eläväinen tulkitsija, jonka ääni lukeutuu kiistatta maamme parhaimmistoon. Lisäksi Suvi soittaa kitaraa ja perkussioita.  

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.