FI / EN

High Gloss

Bilebändi High Gloss
Seuraavat keikat

Esittely

High Gloss on supertyylikäs coverband, jossa yhdistyy ammattitaito, kokemus ja into!

Laajan ohjelmiston runko on tyypillistä coverband-materiaalia laidasta laitaan, mutta omimmillaan bändi on uudemman dancepopin, soul-klassikoiden ja 70 & 80-luvun funkahtavien discohittien parissa. Tällä bändillä tanssibiitti svengaa niin että tanssilattia täyttyy takuuvarmasti!

Ihastuttava laulusolisti Marjut Backman ottaa lavalla tilanteen haltuun ja nostaa juhlat uudelle tasolle! Hänen laulunsa on taitavaa, sielukasta ja energistä.

Kokoonpano

Viisihenkisen bändin muusikot ovat kokeneita ammattilaisia, jotka ovat esiintyneet useiden maamme tunnetuimpien artistien kanssa ja heitä on nähty vuosien varrella myös monissa tv-ohjelmissa. Marjut Backman on lisäksi esiintynyt mm. Nokia House Bandissa, joten kokemusta firmakeikkojen huipulta riittää! Bändin kotikaupunki on Helsinki.

Duo

Marjut Backman esiintyy myös duona pianistin kanssa, mikä sopii erinomaisesti esim. cocktail-tilaisuuksiin taustamusiikiksi.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit