FI / EN

Deata

Tubettaja Deata - Mikael Hertel
Seuraavat keikat

Esittely

Tubettaja Deata eli Mikael Hertell on huippusuosittu pitkän kaavan tubettaja, jonka videot saavat kenen tahansa energiat kattoon. Kanavalleen hän tekee paljon erilaista sisältöä aina pelivideoista haasteisiin ja aihevideoihin. Deata ei pelkää pistää itseään likoon Youtube-kanavansa tähden ja hän lähtee rohkeasti kokeilemaan uusia asioita. Tähän asti Deata on vetänyt keikkojaan muun muassa Tubecon Merellä 2018 -risteilyllä sekä Tubecon 2018:ssa.

Kohderyhmä:

  • 13-24-vuotiaat, seuraajista 64% miehiä, 36% naisia

Avainsanat:

  • Viihde
  • haasteet
  • musiikki

 


Tubettaminen eli videoiden tekeminen verkkoon on ilmiö, joka on Suomessa kasvanut räjähdysmäisesti. Tubettajat ovat Youtube-tähtiä, tämän päivän vaikuttajia. He viihdyttävät, kertovat mielipiteensä, näyttävät esimerkkiä. Suosituimmat tubettajat ovat faneilleen isoja tähtiä. He saapuvat piristämään tapahtumaasi Meet & Greet -tyyppisesti. He osallistuvat mielellään erilaisiin hauskoihin haasteisiin ja kilpailuihin, unohtamatta haastatteluja, selfieitä, nimmareita…

Näillä vetovoimaisilla tähdillä tavoitat ja saat liikkeelle nimenomaan nuorison. Suosituimmilla tubettajilla on verkossa kymmeniätuhansia seuraajia ja heidän videoidensa katsojaluvut pyörivät jopa miljoonissa. Tilaa Suomen suosituimmat Tubettajat nyt meiltä!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit