FI / EN

Danny’s Bollywood Dance Crew

Dannys bollywood dance crew, tanssishow
Seuraavat keikat

Esittely

Satumainen Bollywood-teema takaa rennon juhlamielen ja suorastaan kutsuu pitämään hauskaa. Anna DBDC-tiimin viihdyttää!

Danny’s Bollywood Dance Crew (DBDC) on Suomen johtava intialaisiin tansseihin ja erityisesti Bollywood-tanssiin keskittyvä showryhmä. DBDC:n eri ryhmät ovat esiintyneet mm. erilaisissa kulttuuritapahtumissa, juhlissa ja konserttisaleissa ympäri Suomen, myös ulkomailla. Televisiossa ryhmä on nähty mm. Ylen uudenvuodengaalassa Helsingin Senaatintorilla, Pakko Tanssia -ohjelman kutsuvieraina sekä Talent Suomi –kilpailun finaalissa asti. Ryhmä on esiintynyt Tanssii tähtien kanssa, Vino Show Kingi ja Dance Suomi -ohjelmissa.

Tanssiryhmän ohjelmisto käsittää intialaisia tanssilajeja laidasta laitaan. Kaikkia esityksiä leimaa autenttisuus ja uskollisuus intialaiselle kulttuurille sekä rakkaus tanssiin.

Esitys räätälöidään aina tapahtumaan sopivaksi. Tanssiryhmiä, joissa on sekä suomalaisia että intialaisia tanssijoita, sekä naisia että miehiä, on useampia ja niiden koot vaihtelevat (esim. 8 – 15 henkeä). Repertuaarissa on myös suuremmat ja näyttävämmät yhteisesitykset, jotka sopivat festivaaleille ja suurtapahtumiin. DBDC saapuu esiintymään tapahtumaan vaikkapa tunnin showlla, johon kuuluu useampia tanssiryhmiä, toinen toistaan näyttävämpiä esityksiä ja yleisöä aktivoiva tanssinopetusta (workshop).

DBDC Tanssishow

Hauska, vauhdikas ja näyttävä tanssishow koko juhlaväelle. Taitavaa tanssimista hymyssä suin. Loisteliaat puvut ja mukaansatempaava intialainen musiikki nostavat juhlan tunnelmaa.

DBDC Workshop

Interaktiivinen rentohenkinen tanssinopetus luo yhteishenkeä ja saa yleisön juhlatuulelle. Tanssinopetus räätälöidään asiakasryhmän mukaan.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit