FI / EN

Annu Palmu

Annu Palmu
Seuraavat keikat

Esittely

Annu Palmu on juristi, lakiasiainjohtaja ja toimi johtoryhmän jäsenenä Nokia Mobile Phones-yksikössä 1988-2005.

Tavanomainen ihminen, tavanomaisesta perheestä, joka sattuman kautta pääsee mukaan uskomattomaan menestystarinaan. Kokemuksen kautta kokee ja näkee kansainvälisen bisnesnousun kaikki vaiheet ja menestymisen mahtipontisuuden osaavassa huippuporukassa.

Annu pääsee optiomiljonääriksi ja päättää hypätä oravanpyörästä pois ja ryhtyy parantamaan maailmaa, menettäen kuitenkin kaiken. Selviytyi ihmisenä, koska otti itse vastuun kaikesta tapahtuneesta ja voi nyt jopa nauraa omille virheilleen ja tapahtuneille käänteille. Kaikki on anteeksiannettu ja tästä jatketaan. Tästä kaikesta koetusta on Annu oppinut olemaan lempeä itselleen ja toisille, joka avaa lopullisesti kyvyn toisten ihmisten kunnioittamiseen ja elämän salaisuuden ymmärtämiseen.

Tilaa Puhdistava, rauhoittava, syyllisyyttä poistava luento noususta huipulle, irtautumisesta, unelman tavoittelusta ja siinä epäonnistumisesta sekä jaloilleen nousemisesta, henkisestä kasvusta ja voimavarojen löytämisestä, joilla jatkaa valoisasti eteenpäin.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit