In English

MagnumLive

Virtuaalinen rikosmysteeri

Virtuaalinen rikosmysteeri, ohjelma yritysjuhliin

Virtuaalinen rikosmysteeri! Juuri sinun yrityksellesi erikseen räätälöity ja personoitu elokuvauksellinen ohjelmanumero etätapahtumiin ja -juhliin.

Uusi jännitystä tihkuva, virtuaalinen Viiden tähden varkaus -rikosmysteeri, on uudenlainen nettialustan läpi esitetty tarina, jossa juuri sinun yritykseltäsi on ryöstetty jotakin arvokasta.

Rikosmysteerit koostuu ennakkoon kuvatuista kuulusteluista, jossa piinkova etsivä kuulustelee viittä yrityksen keskuudessa valittua epäiltyä. Heitä syytetään tapahtuneesta varkaudesta. Se, mitä on varastettu, jää asiakkaan päätettäväksi. Rikosmysteeri on elokuvallinen, film noir -henkinen kokonaisuus, jossa vieraat pääsevät seuraamaan etsivän ja epäiltyjen kuulustelutilannetta, sekä tutustumaan tarinan todisteisiin. Lopulta he äänestävät. kuka on syyllinen. Virtuaalitapahtuma lopetus riippuu siitä, menikö kollektiivinen päätös oikein vai väärin.

Mitä toteutus vaatii asiakkaalta?

• Asiakas päättää ryöstökohteen liittyen heidän toimintaansa tai sisäpiirin huumoriin.
• Asiakas valitsee viisi henkilökuntansa jäsentä tarinan epäillyiksi. Epäillyt ohjeistetaan, puvustetaan ja kuvataan studiossa ennakkoon. Kuvausten kesto yksi päivä.
• Vieraat liittyvät virtuaalitapahtumaan, jossa he voivat katsoa tapauksen taustoihin liittyviä videoita ja pätkiä kuulusteluista, sekä tutkia nettisivulta löytyviä todisteita ja keskustella alustalla.
• Päätös mysteerille on kiinni vieraiden päättelykyvystä.

Virtuaalisena tapahtumapaikkana toimii klassinen etsivätoimisto sekä epäiltyjen kuulusteluhuone ja green screen -tekniikalla toteutetut hengen mukaiset taustat. Ohjelman kesto on 1-2 tuntia, ja se toteutetaan jaksoissa kaikille samaan aikaan: etsivän monologeina ja epäiltyjen kuulustelutaltiointeina.  

HUOM! Mysteeri ei pidä sisällään livenä tapahtuvia elementtejä. 

Tarjolla on myös kokonaan valmis versio. Kysy lisää myyntipalvelustamme!