In English

MagnumLive

Heli Siekkinen

Heli Siekkinen ja harmonikka

Heli Siekkinen on vuosien ajan esiintynyt erilaisissa tilaisuuksissa Suomessa ja maailmalla, aina konserttilavoilta yksityisjuhliin.

Helin ohjelmisto on piristävä konserttikokonaisuus, joka taipuu myös pehmeäksi taustamusiikiksi. Moninkertainen harmonikansoiton Suomen mestari on perehtynyt monipuolisesti klassisen ja kevyen musiikin piirteisiin ja pystyy tyylipuhtaasti esittämään monenlaisia ohjelmakokonaisuuksia.

Hanuriin liittyvät stereotypiat saa tämän muusikon kohdalla heittää nurkkaan: Helin harmonikkarepertuaari ulottuu Bachista Pihlajamaahan – ja vaikka jazziin! Heli on myös yksi harvoista suomalaismuusikoista, jotka hallitsevat harmonikan lähisukulaisen bandoneonin.

Bandoneon-kokoonpano Quinteto Fuego soittaa Tango Nuevoa – pääasiassa argentiinalaisen Astor Piazzolan teoksia. Fuegosta voi tilata myös pienemmän kokoonpanon, duon tai trion.

Klassisen musiikin mestariteoksia, kaikkien tuntemia tunnelmapaloja tai eksoottista argentiinalaista tangoa, soiton alkaessa moni kuulija yllättyy!