In English

MagnumLive

Sari Aalto

Vatsastapuhuja Sari Aalto

Sari Aalto on Suomen ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja, joka on kiertänyt esiintymässä lapsille ja aikuisille päiväkodeissa, kouluissa, teattereissa ja festivaaleilla niin Suomessa, Ruotsissa kuin Japanissakin. Myös mm. suositussa tubetapahtuma Tubeconissa. Sari on Suomen kovimmassa nousussa oleva somepersoona (syksy 2019) ja Sarin Meet & Greet –keikat tursuaa innokkaita faneja. Sarilla on oma Youtube-kanava ja kohta miljoonaa seuraajaa supersuositussa TikTok-videoyhteisössä. 

Tubettajatapahtumaan voidaan yhdistää Sarin esityksiä. Sarin ohjelmisto kattaa useita erilaisia esityskokonaisuuksia. Erityisalaa ovat hauskat koko perheen esitykset, jotka tempaavat mukaansa kaiken ikäiset katsojat. Onko stand up –koomikot ja taikurit jo nähty? Vatsastapuhuja Sarin hauska esitys yllättää, riemastuttaa ja posauttaa tunnelman kattoon. Sarin lastenshowssa riemua ja vauhtia riittää. 

Uutta: Sari Aalto kertoo, miten syntyy vatsastapuhumisen taito. Viihdyttävä ja nauruhermot irroittava esitys, jossa pääsee itse kokeilemaan hämmästyttävää taitoa. Sopii mm. firmojen henkilöstötapahtumiin. 

• Katso Sarin TikTok-kanava

Kohderyhmä:

Lapset, nuoret, koko perheen tapahtumat

Avainsanat: 

• Viihde
• Esiintyminen
• Show-ala

Kysy myös suosittua vatsastapuhumistyöpajoja tai jättisaippuakuplanumeroa; Katso Sari Aalto – vatsastapuhuja -sivut. 

PS. Sarin isä on tunnettu Taikuri Simo Aalto, alias Jokeri Pokeri Box

Videot