In English

MagnumLive

Mmiisas

Tubettaja Mmiisas - Miisa Rotola-Pukkila

Tubettaja Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila on suosittu naisvloggaaja. Hänen huolellisesti käsikirjoitetut ja editoidut videonsa tavoittavat viikkotasolla yli 100 000 nuorta. Miisan seuraajat ovat hyvin aktiivisia ja sitoutuneita. Hän on myös yksi Suomen seuratuimpia Instagram-tähtiä.

Miisa palkittiin Tubecon-tapahtumassa vuoden 2015 naisvloggarina. Tammikuussa 2016 Kauppalehti nimesi hänet sadan vaikutusvaltaisimman suomalaisen joukkoon.

Kohderyhmä: nuoret ja nuoret aikuiset. Kohderyhmästä 68 % on naisia.

Genret mm.:

  • Sisustus / lifestyle / muoti / meikkaus
  • Urheilu / skeittaus / rullailu
  • Kokkaus

Tubettaminen eli videoiden tekeminen verkkoon on ilmiö, joka on Suomessa kasvanut räjähdysmäisesti. Tubettajat ovat Youtube-tähtiä, tämän päivän vaikuttajia. He viihdyttävät, kertovat mielipiteensä, näyttävät esimerkkiä. Suosituimmat tubettajat ovat faneilleen isoja tähtiä. He saapuvat piristämään tapahtumaasi Meet & Greet -tyyppisesti. He osallistuvat mielellään erilaisiin hauskoihin haasteisiin ja kilpailuihin, unohtamatta haastatteluja, selfieitä, nimmareita…

Näillä vetovoimaisilla tähdillä tavoitat ja saat liikkeelle nimenomaan nuorison. Suosituimmilla tubettajilla on verkossa kymmeniätuhansia seuraajia ja heidän videoidensa katsojaluvut pyörivät jopa miljoonissa. Tilaa Suomen suosituimmat Tubettajat nyt meiltä!

 

Videot