In English

MagnumLive

Joona Hellman

Tubettaja Joona Hellman

Joona Hellman on tyylitietoinen ja inspiroiva nuori tubettaja ja hurmaava esiintyjä. 

Joona tekee kanavalleen monipuolista ja mukaansatempaavaa sisältöä eikä jätä koskaan yleisöään kylmäksi. Hän luo muun muassa humoristisia videoita, kuten huippusuosittuja testivideoita, mutta myös avaa videoillaan ajatuksia, joista muut pojat eivät puhu. Joona painottaa, että elämässä on tärkeää olla juuri oma itsensä ja muistaa rakastaa mitä tekee.

Joonan sisällöt ovat visuaalisesti vaikuttavia ja Joonan energisyys ja tyyli tulee niissä upeasti esille. Vapaa-ajalla tämä tehopakkaus hiihtää ja huudattaa Miley Cyruksen musiikkia.

Hän taitaa live-esiintymisen niin juontajana kuin paneelikeskustelijanakin. 

Kohderyhmä: 15-24 vuotiaat. Miehet 25%, Naiset 75%


Tubettajat ovat Youtube-tähtiä, tämän päivän vaikuttajia. He viihdyttävät, kertovat mielipiteensä, näyttävät esimerkkiä. Suosituimmat tubettajat ovat faneilleen isoja tähtiä. He saapuvat piristämään tapahtumaasi Meet & Greet -tyyppisesti. He osallistuvat mielellään erilaisiin hauskoihin haasteisiin ja kilpailuihin, unohtamatta haastatteluja, selfieitä, nimmareita…

Näillä vetovoimaisilla tähdillä tavoitat ja saat liikkeelle nimenomaan nuorison. Suosituimmilla tubettajilla on verkossa kymmeniätuhansia seuraajia ja heidän videoidensa katsojaluvut pyörivät jopa miljoonissa. 

Tilaa Suomen suosituimmat Tubettajat nyt meiltä!