In English

MagnumLive

Tuomas Lehto

Tuomas Lehto, trubaduuri

Tuomas Lehto on kitaristi, laulaja-lauluntekijä, joka on pitkän linjan ammattilainen esiintyjänä, viihdyttäjänä, muusikkona. 

Musiikin monipuolisuus, esiintymisen hyväntuulisuus, rautainen kokemus takaa onnistuneen tunnelman, joka sopii alkuiltaan, kuten myös myöhäisillan bilettäjille.

Ohjelmisto on laaja, 800 kappaletta tunnelmallisista evergreeneistä vauhdikkaaseen bilemusaan. Juuri monipuolisuus on tehnyt Tuomaksesta suositun esiintyjän yksityistilaisuuksiin ja yritysjuhliin sekä monien laivayhtiöiden yökerhoihin. Ohjelman räätälöinti myös juuri sinun toiveidesi mukaan onnistuu, jotta illasta tulisi mahdollisimman hyvin onnistunut.

Tuomas on myös säveltänyt ja sanoittanut paljon musiikkia ja kappaleita on levytetty kymmeniä.

Uusin oma sinkku Olohuoneessa julkaistiin lokakuussa 2021 ja on ollut pidetty suoratoistopalveluissa ja soinut myös radiokanavilla. Aiempi sinkku Kesä’95 julkaistiin toukokuussa 2021 ja oli vastaanotettiin mukavasti. Akustista, rentouttavaa kitaramusiikkia sisältäneet albumit Inner Peace sekä Musical Pictures From The Land of The Thousand Lakes ovat olleet myös kiiteltyjä kitaramusiikin kuuntelijoiden keskuudessa.