In English

MagnumLive

Johanna Debreczeni & Jouni Keronen

tangokuningas Jouni Keronen, tangokuningatar Johanna Debreczeni

Kun kaksi kuninkaallista – ja vieläpä serkukset – yhdistävät voimansa, ei lopputuloksena voi olla muuta kuin takuuvarma setti. Vuonna 2004 Tangokuningattareksi kruunattu Johanna Debreczeni ja vuoden 1998 Tangokuningas Jouni Keronen esiintyvät yhdessä duona, joka sopii erilaisiin tilaisuuksiin, myös firmojen juhliin. Kokonaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ohjelmistoja on monenlaisia:

Iskelmäsuosikkien, tanssimusiikin klassikkojen ja omien hittien, lisäksi tarjolla on aina mukaansatempaavia duettoja. Duon vauhdikkaammassa ohjelmistossa on mukana myös pop-covereita ja ulkomaan hittejä aina The Final Countdowniin asti. Kaksikon voi tilata myös yhteislaulutapahtumiin laulattamaan. Lisäksi tangokuninkaallisilla on tarjolla tunelmallinen joulukonserttiohjelmisto, joka taipuu myös kirkoissa esitettäväksi.

Taidokkaina moniosaajina heidän ohjelmatarjontaan kuuluu erilaisia konserttipaketteja. Katso lisää Konserttiohjelmisto-välilehdeltä.

Johanna Debreczenin ja Jouni Kerosen biot löytyvät heidän omilta sivuiltaan.

Erikoisohjelmat

Joulun kosketus -konsertti – Johanna Debreczeni & Jouni Keronen
Joulun ihanaa tunnelmaa hehkuva konsertti soveltuu sekä kirkkoihin että juhlasaleihin. Siinä kuullaan perinteisiä ja rakastetuimpia joululauluja. Mukaan mahtuu myös muutamia uudempia kauniita joululauluja.

TangoPrimo -konsertti
Tango Primo tarjoaa yleisölleen kappaleita musiikin eri genreistä sovitettuina hienoiksi fuusiotangoiksi. Mukana on perinteistä kotimaista tangoa, argentiinatangoa ja kokoonpano fuusioi tangoa vaikkapa Abban tai Michael Jacksonin musiikista. Debreczenin ja Kerosen äänien yhteensointuvuus yhdistettynä Jokisen virtuoosimaiseen ja improvisoivaan soittoon takaavat yleisölle nautittavan kokonaisuuden, vieden kuulijan tulisista rockklassikoista aina herkkiin argentiinalaishenkisiin tulkintoihin.
Tango Primo on esiintynyt Suomen lisäksi mm. Argentiinassa ja Bulgariassa. Tulossa on mm. kaksi Saksan kiertuetta ja esiintyminen Kanadassa.
Tango Primo
Johanna Debreczeni
, laulu
• Jouni Keronen
, laulu & kitara
• Samuli Jokinen
, harmonikka

tangoprimo_kuva600x400_14

.