In English

MagnumLive

Annika Eklund

Annika Eklund

Annika Eklund on tehnyt pitkän uran laulajana ja ammattiesiintyjänä. Uralle on mahtunut useita radiohittejä, isoimpana Shanghain valot -kappale, joka nosti Annikan lopullisesti koko kansan tietoisuuteen. Vuonna 2022  viettää 30-vuotista taiteilijajuhlaansa. 

Annika Eklund on Lavatähti vuodelta 1997. Hänet muistetaan myös vuoden 2001 Tangomarkkinoilta Tangoprinsessana. Vuonna 2006 Annika osallistui Suomen Euroviisukarsintaan  Shanghain valot -kappaleella. Tänä päivänä suurhitiksi noussut kappale trendaa myös TikTokin puolella erityisesti nuorison julkaisemissa videoissa. Annika Eklund oli mukana Syksyn Sävel 2022 -kilpailussa. Loppuvuonna hän julkaisi ensimmäiset joulusinglensä Joulutaika ja Riittävästi Gloriaa.  

Annika Eklund Band keikkailee aktiivisesti. Bändi soittaa oman tuotannon lisäksi klassikkoja menneiltä vuosilta tähän päivään. Kokoonpano on tehnyt keikkoja yhdessä jo vuodesta 2006. Bändin vahvuuksia on musiikin tietämys, lauluvoima ja rautaisen ammattitaitoinen soitto.

Kokoonpano: kitara ja laulu Jussi Turunen, basso ja laulu Luis Herrero, rummut ja laulu Jaakko Jakku, koskettimet Tarmo Nikkilä, laulu Annika Eklund.

Annika tekee myös duokeikkoja. Duoa on kiitelty tyylikkäästä ja monipuolisesta ohjelmistosta sekä lämminhenkisen tunnelman luomisesta. 


Annika on esiintynyt paljon musiikkiteatterissa mm. Vaasan kaupunginteatterissa, Tampereen Palatsiteatterissa, Rauman-, Hämeenlinnan- ja Valkeakosken kesäteattereissa. Koulutukseltaan Annika on musiikkipedagogi.

Videot