In English

MagnumLive

Roope Ylitalo

Taikuri Roope Ylitalo

Taikuri Roope Ylitalo on magian ammattilainen, jolla on pitkä kokemus yleisöjen viihdyttämisestä. Roopen show on täynnä tyylikästä taikuutta, leijuvia pöytiä, muotoaan muuttavia esineitä, ajatustenlukua, klassisia korttitemppuja ym. kiehtovaa taikuutta yhdistettynä loistavaan huumoriin – mystistä ja mielenkiintoista.

Taikashow vie yleisön mukanaan maagiseen maailmaan ja usein joku pääsee myös tutustumaan taikuuksiin lavalta käsin taikurin apulaisena. Taikashow on sykähdyttävä, piristävä ja mieleenpainuva kohokohta iltaan. Esitys voidaan muokata juuri tilaisuuden tarpeita vastaavaksi. Haluat tilaisuuteesi lähitaikuttta, huumoria tai lavashowta taikuri Roope Ylitalo ei jätä ketään kylmäksi. 

Taikuri Roope tarjoaa ihmeitä koko perheelle ja showt on täynnä musiikkia, lapsille suunnattua huumoria sekä väriä. Showt saa aikaan riemua ja hämmästystä!
Roope taikoo naurua ja elämyksiä muun muassa laivoilla, kauppakeskuksissa, laskettelukeskuksissa, päiväkodeissa, kouluissa, seurakuntien tilaisuuksissa, syntymäpäivillä ja yritystilaisuuksissa.

Maagista, hämmästyttävää ja herisyttävän hauskaa – tätä on taikuri Roope Ylitalon Show.