In English

MagnumLive

Noora Karma

Noora Karma, mentalisti

Noora Karma on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu naismaagikko, mentalisti ja hypnoositaiteilija.

Nooran referenssilista on vaikuttava! Hän on esiintynyt lukuisissa maissa kuten Saksa, Espanja, Ranska, Italia, Kreikka, Turkki, Yhdysvallat, Arabiemiirikunnat, Dubai, Abu Dhabi, Oman, Japani, Kiina, Hong Kong, Etelä-Korea, Fiji, Cookinsaaret. Yleisönä ovat olleet esimerkiksi Jamie Oliver, Louis Theroux sekä maailmaluokan bändit kuten Blur ja The Darkness.

Kansainvälisiä yritystasiakkaita ovat olleet mm. Nokia, Rolls Royce, Rolex, Vogue UK, Barcley’s Bank, Lehman Brothers, Burj Dubai (7-tähden hotelli), Kempinski-hotelit, Oceania Cruises, P&O Cruises ja Silversea. Suomalaisissa medioissa esiintymisiä on ollut mm. MTV3, TV2, Radio Rock, Aalto.

Nooran Mentalisti Noora Karma -niminen illuusioshow alkoi MTV-kanavalla maaliskuussa 2014. Tv-ohjelmassa on nähty suuria ja pieniä illuusioita sekä lähes mahdottomilta vaikuttavia esityksiä.

Show-vaihtoehdot

• Illuusioshow koostuu klassisesta taikuudesta, huumorista ja mystiikasta. Show voi sisältää näyttävää estraditaikuutta tai close-up -lähitaikuutta.
• Mentalismishow sisältää taikuutta, ajatusten lukua, ennustamista ja musiikkitelepatiaa sekä hypnotisointia.
• Taikashow sellisti Helena Plathánin (ent. Paavola) kanssa. Katso lisätiedot-välilehti!
Showt ovat kestoltaan 30 – 40 minuuttia tai 60 – 75 minuuttia. Nooran ohjelmisto sopii kaikenikäiselle yleisölle.

Musiikkiura

Noora Karma on myös ammattitaitoinen pianisti ja laulaja. Ennen mentalistiuraa Noora Karma opiskeli Lontoossa Yliopistossa musiikkia ja hän valmistui siellä musiikin kandiksi. Pääaineenaan musiikkiopinnoissa Nooralla on ollut piano ja laulu. Opintoihin on kuulunut myös musiikkiteatteria ja teatterikoulua.

– Ennen mentalistiuraa tein paljon töitä musiikkialalla, mm. opetin musiikkia ja tein nuorisoteatteriproduktioita. Minulla oli myös oma bändi, Noora kertoo. – Viime syksynä olen viettänyt aikaa studiossa. Olen alkanut tekemään omia sävellyksiä ja musiikkia suomeksi. Jo bändiaikoina tein musiikkia jonkin verran englanniksi. Ehkäpä niitä kuullaan jossain kohtaa livenä.

Noora ihastuttaa vuonna 2016 Seinäjoen Tangomarkkinat-laulukilpailun tuomaristossa.

 

Mentalisti Noora Karma ja sellisti Helena Plathán

Tilaa mystiikkaa ja magiaa tihkuva yhteisshow tapahtumaasi!

Huippusuosion saavuttanut maagikko ja mentalisti Noora Karma vastaa shown huikeista taikatempuista ja illan muusikkona toimii ansioitunut sellisti Helena Plathán (ent. Paavola).

Klassinen sellomusiikki sopii erinomaisesti siivittämään Nooran hypnoottisia temppuja ja lisäämään esityksen vangitsevaa tunnelmaa. Myös yleisö pääsee Nooran avustajaksi lavalle.

Pyydä tarjous

 

Keikat