In English

MagnumLive

Henri Kemppainen

Taikuri, Henri Kemppainen

Henri Kemppainen on vuoden parhaaksi esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016 palkittu kansainvälinen taikuri, illusionisti ja viihdyttäjä Suomen huipulta. 11-vuotiaana ensimmäisen taikashownsa loihtinut Kemppainen on saanut oppinsa alansa parhailta Las Vegasissa ja kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti. Henri on tähtenä tulevassa kansainvälisessä tv-sarjassa Magic in Lapland, joka saa ensi-iltansa 2019.

Henrin repertuaariin kuuluvat isot illuusioshowt lavatanssijoiden kanssa, seremoniamestarointi ja yrityksille räätälöidyt taikashowt. Kemppaisen huikeita taikoja on nähty televisiossa mm. Possessa ja Robinin Hartwall Arenan showssa sekä sadoissa isoissa yritystapahtumissa.

Aivan omaa luokkaansa Henri on lähitaikuudessa eli Close Upissa. Siinä missä illuusionumeroiden komeus kohahduttaa, miehen lähitaikuus saa yleisön totaalisesti repeilemään.
Ensin kuuluu epäuskoinen kuiskaus ”ei voi olla totta?!” ja sen päälle seuraa armoton naurunremakka.
Lähitaikuus antaa mahdollisuuden kokea huippuviihdettä omien silmien edessä ja taikuus tapahtuu useimmiten asiakkaan omassa kädessä. Lähitaikuudessa vuorovaikutus korostuu ja kokemus on unohtumaton.

On kyse pienemmästä yksityistilaisuudesta, arvokkaasta yritysjuhlasta, festivaalista, ravintolashowsta tai stadionluokan estradista – Henri Kemppainen tekee tapahtumasta ainutlaatuisen.