In English

MagnumLive

Aatu Itkonen

Aatu Itkonen, taikuri, juontaja

Aatu Itkonen on nuori tamperelainen esiintyjä-yrittäjä, joka tekee taikurin, juontajan, puhujan ja mainosmallin töitä. Aatu on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea liki kuuden vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintymään isoissakin tapahtumissa, jopa TV:ssä asti. Vuosittain Aatu tekee peräti 70 keikkaa ja esityksiä kertyy lähes sata. Lisäksi Aatusta on tehty medioihin useita kymmeniä juttuja ja hän mm. luennoi nuorille julkisuudesta, yksityisyyden luovuttamisesta ja juuri esiintyjänä olemisesta. Puolessa vuodessa hän moikkasi reilu 15 000 nuorta oppilaitoksissa ympäri Suomen.

Aatu Itkonen tekee tätä kaikkea esiintyvänä taiteilijana. Juontajana Aatu on päässyt aina kaupunki- ja yritystapahtumista muotinäytöksiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin asti. Lisäksi Aatu on spiikannut ja juontanut useita yritysten mainosvideoita, pitänyt omaa nettitv-talkshow’ta ja saanut jopa oman taikuri televisio-ohjelman Ylelle. Innostava ja iloinen esiintyjä on myös juontanut Kotisohvalla live konsertti -ohjelmaa Alfa TV:llä, Tiedä ja Voita -ohjelmaa Nelosella ja tehnyt taikuuksia useissa ohjelmissa, jopa lähes miljoonayleisön edessä. Muistetaanpa tämä nuorukainen myös Talent Suomi 2021 -ohjelman semifinalistina.

Sanavalmis nuorukainen on mukana lukuisissa yhteistyöprojekteissa ympäri Suomea. Olipa Aatu jopa patsaana Helsingin Kansalaistorilla osana yrittäjien rohkeuteen keskittyvään kampanjaan.

Aatu Itkonen, taikuri, juontajaAatu Itkonen, taikuri, juontaja

 

 

 

Referenssejä

Aatu Itkosen taikaesitys oli mukaansa tempaava ja yleisön huomioiva. Oli hienoa tavata innostunut yrittäjä. Heitä Suomi tarvitsee. Kiitos Aatu!
– Poliitikko Paula Risikko

Yhteistyö Aatun kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Aatu on perusteellinen ja hyvin valmistautunut esiintyjä. Mielellämme otamme hänet uudestaankin kouluumme puhumaan yrittäjyydestä ja esiintyjän työstä.
​- Eskolanmän koulu, rehtori.

Teimme Aatun kanssa yhteistyötä Ylivieskan Ready4Bisnes -tapahtumassa. Aatu juonsi tilaisuuden erittäin ammattimaisella otteella ja supliikilla ulosannillaan – nuoresta iästään huolimatta. Hyvä Aatu!
​- Tubettaja Zone VD

Aatu kävi Bäkkäri-ohjelmassamme ja kertoi työstään esiintyjänä mielenkiintoisesti. Kohtaaminen ja juttutuokio hänen kanssaan oli aurinkoinen ja rento. Aatulla on langat hyvin käsissään ja hän ansaitseekin hauskan haastattelun lisäksi kiitokset jouhevasta sekä nopeasta yhteydenpidosta.
​- Valtteri YleX:ltä.

Aatu juonsi itsenäisyyspäivän juhlan Kouvolassa ja osasi huomioida monisatapäisen yleisönsä hyvin. Hän pystyi luomaan leppeän ja letkeän tunnelman. Kiitos Aatu!
– Anja Kettunen / Kouvolan kaupunki

Esityksesi oli rento ja huumori oli erinomaista! Taikatemput ja show oli kokonaisuudessaan hyvää ja sait ihmiset ihastelemaan. Täydet pisteet, kiitos!
– Juha Myllynen / Lauritsalan iltamat

10 pistettä! Ammattimainen käytös yllätti iloisesti meidät kaikki! Esitys oli hyvä, otit yleisön hyvin mukaan ja laitoit merkille, kellä on valmiuksia mihinkin osallistua. Erityiskiitokset tulivat kehitysvammaisen huomioimisesta. Jatka samaan malliin!
​- Kymijoen Hoiva ry

Esityksesi oli hieno ja yleisö piti kovasti, sait aikuiset nauttimaan!!! Olet luotettava yhteistyökumppani sekä on mahtavaa, että Kouvolassa on sinun kaltaisia nuoria. KIITOS!
– Autismi- ja Aspergerliitto ry

Loistava taikaesitys Marianpäiväriehassa. Hyväkäytöksinen nuorimies, ammattimaiset promomateriaalit, tyylikäs pukeutuminen ja kaiken lisäksi osasi huomioida yleisönsä.
​- Tirvan nuorisoseura ry