In English

MagnumLive

Siru

Siru, tvof

Kauden 2014 The Voice Of Finland -kilpailussa voiton vienyt SIRU (Airistola) on valloittanut kauniilla äänellään ja esiintymisellään niin katsojansa kuin keikkayleisönsä. TVOF:ssä Siru oli mukana Michael Monroen tiimissä, kylmiä väreitä aiheutti finaalissa esitetty kaunis duetto Say something.

SIRU julkaisi helmikuussa 2018 kappaleen The Light. SIRU on julkaissut aiemmin suomenkielisen Solmut -albumin (Universal Music) sekä kappaleet Vierekkäin ja Läpikulkumatkalla. Levyn kappaleista radiokanavilla ovat soineet muun muassa Sä et kulu pois, Kaksi naista, Mustelmat ja Lempi-ihminen. SIRUn Läpikulkumatkalla -kappale oli osana vuoden 2017 Koko Suomi Tanssii -kampanjaa, joka tavoitti yli 2,5 miljoonaa ihmistä.

Keväällä 2018 SIRU lähtee Texasin auringon alle inspiroitumaan ja tekemään yhteistyötä paikallisten ja muista maista tulleiden laulunkirjoittajien kanssa kirjoittaen tulevan levyn kappaleita. SIRU tähtää musiikillaan muun muassa Pohjoismaisille markkinoille.

”Musiikki on väylä tuntea isosti.” -SIRU

SIRU asuu nykyään Helsingissä ja työskentelee musiikin alan yrittäjänä. Laulaja keikkailee ahkerasti niin soolomusiikin kuin bilebändin kanssa ja tekee säveltää musiikkia muille artisteille ja yrityksille. Ohjelmistossa on yritystilaisuuksia silmällä pitäen myös teemamusiikia moneen lähtöön, musikaaleista bluesiin. 

 

 

 

Videot

Julkaisut:
The Light, cds 2018
Läpikulkumatkalla, musiikkivideo 2017
Läpikulkumatkalla, CDS 2016
Vierekkäin, CDS (Mikael Konttisen kanssa)
Solmut, CD 2015
Mustelmat, CDS ja musiikkivideo, 2015
Kaksi naista, CDS 2014
Englanninkielinen EP

Muuta:
UMK-kilpailussa kappaleella Mustelmat, 2015
Tampere musiikkiteatteri 2014
The Voice of Finland -voittaja 2014
Ihmemaa Oz, Vaasan kaupunginteatteri, 2014
Annie, Tampere-talon ja Komediateatterin yhteisprojekti, 2012

Musiikillisesti lahjakas Siru soittaa itse kitaraa ja pianoa. Vuonna 2014 Siru oli mukana Ihmemaa Oz -musikaalissa Vaasan kaupunginteatterissa ja vuonna 2012 Tampere-talon ja Komediateatterin yhteisprojektissa Annie. Siru on opiskellut myös teatterimusiikkia ja musiikkidraamaa.

 

Keikat

Erikoisohjelmat

Divas Dinner – Mikael Konttinen & Siru
TVOF 2014 voittaja Siru (Airistola) ja Mikael Konttinen ovat keikkailleet festivaalikeikoilla ja tehneet yhdessä mm. ”Divas Dinner” -showesityksiä. Siinä soi suurten diivojen musiikki: Mikael tulkitsee mm. Elton Johnin, Robbie Williamsin, Freddie Mercuryn tutuksi tekemiä kappaleita, Siru puolestaan mm. Celine Dionin, Whitney Houstonin ja Mariah Careyn kappaleita. Luvassa on myös huikeita duettoja livebändin säestyksellä, mm. Con Te Partiro. Ohjelma toimii myös Show & Dinner -versiona.

Divas Dinne, Show & Dinner Mikael Konttinen, Siru Airistola

Siru & a Cappella -yhtye Solmussa
Harmonista laulua ja kaunista kuunneltavaa. Kuten nimestä voi päätellä, konsertissa esitetään Sirun omaa musiikkia Solmut -albumilta, sovitettuna a cappella- lauluyhtyeelle. Sovitukset on kaikki Sirun itsensä tekemiä.

 

• Siru & a Cappella- yhtye Solmussa