In English

MagnumLive

JK

JK, Jari Karjalainen, Hausmylly

JK nimen takana vaikuttaa muusikko Jari Karjalainen, joka on tullut parhaiten tunnetuksi 90-luvulla Hausmylly-yhtyeen solistina, tuottajana ja biisintekijänä. Karjalainen on myös vaikuttanut yhtyeissä A-tyyppi ja Kansansuosikit, sekä toiminut muun muassa Kaija Koon taustalaulajana ja tuottanut kymmeniä albumeja lukuisille suomalaisartisteille.

JK julkaisi singlen Tuhlattuja päiviä syksyllä 2017. Kappaleen on sanoittanut ja säveltänyt vuonna 2004 edesmennyt Aki Sirkesalo. Kyseessä on ennen julkaisematon kappale, jonka Sirkesalo on tehnyt eläessään pöytälaatikkoon, ja jonka levyttämiseen JK on saanut oikeudet Sirkesalon perikunnalta.

– Tämä on suuri kunnia päästä esittämään ja levyttämään Aki Sirkesalon hienoja kappaleita. Ne  tuotetaan Aki Sirkesalo -teemaiselle albumille vuoden 2018 aikana. Kyseessä ei ole tribuutti, vaan puhdasverinen ensimmäinen sooloalbumini.

Musiikkia siivittävät keikat, joille JK lähtee syksyllä 2017. Keikoilla soivat mm. tulevan levyn kappaleet. Settilistalla on myös Hausmyllyn ja Sirkesalon hittibiisejä ja muutamia kaikkien tuntemia covereita. Keikka kulkee nimellä: Hittejä omasta ja Sirkesalon takaa!

• Katso JK:n vierailu Arto Nybergissä (Yle).¨

 

Videot