In English

MagnumLive

Marko Jantunen – Läpi helvetin

Marko Jantunen, huumeriippuvuus, luento, puhuja

Jääkiekkotähti Marko Jantusen tosi tarina NHL-tähdestä päihderiippuvaiseksi: matka läpi helvetin ja takaisin elämään. 

Marko Jantusen poikkeukselliset luistelutaidot huomattiin varhain. Hyväsydäminen ja vilkas lahtelaispoika luisteli Suomen kiekkotähdeksi ja eteenpäin maailmalle NHL:ään saakka. Mukana seurasivat alkoholi, juhliminen ja lopulta myös huumeet. Menestys kaukalossa koitui lopulta Jantusen kohtaloksi, kun seurat eivät pystyneet luopumaan arvokkaasta, päihderiippuvaisesta pelaajastaan. 

Omakohtainen tarina – Läpi helvetin
Läpi helvetin on trillerimäinen tositarina Marko Jantusen vaiheikkaasta peliurasta, päihteiden sävyttämästä yksityiselämästä ja viimeisestä toivosta. Nyt Marko kertoo omakohtaisesta 8 vuoden helvetistään, joka alkoi peliuran jälkeen. Ja miten siitä selviydyttiin.

Valistusluento
Alkoholismi, narkomania, lääkeriippuvuus, sekakäyttö. Millainen on päihteiden ja alkoholismin sairauden kuva? Miten riippuvuudesta voi irrottautua? Toipuminen alkaa ongelman tunnistamisesta ja tunnustamisesta. Palkintona on oman itsensä löytyminen ja persoonallisuutensa eheyden vaaliminen.

• Kesto 60 – 90 min
• Sis. kuva- ja valistusmateriaalia

• Omakohtainen tarina sopii monenlaisiin tapahtumiin ja haastatteluihin (mm. seminaarit, urheilu, terveys, viranomaiset) tai vaikkapa firmoille jääkiekko-ottelujen alustukseksi.
• Valistusluento sopii eritysesti nuorille suunnattuihin tapahtumiin (koulut, seurat, opettaja)

Jääkiekkoilija Marko Jantunen pelasi suurimman osan urastaan Suomen SM-liigassa ja Ruotsin Elitserienissä, myös NHL tuli tutuksi. Saavutuksia ovat mm. Euroopan mestaruus, Ruotsin Mestaruus, 3 hopeaa Ruotsin Elitserienistä, 2 hopeaa SM-Liigasta. Henkilökohtaisella tasolla: 22 maaottelua, SM-Liigan maalikuningas, jaettu Elitserienin Playoffsien piste-ennätys, 122 Playoff-ottelua…

Nykyään Marko Jantunen toimii asiakkuuspäällikkönä Avominne-klinikalla. Hän 0n julkaissut aiheesta myös Läpi helvetin -kirjan (2016). 

Marko Jantunen, huumeriippuvuus, luento

Videot