In English

MagnumLive

Jethro Rostedt

Jethro Rostedt, myyntikoulutuksiin ja juontajaksi tapahtumaan

Kansan sydämet sulattanut Jethro Rostedt nousi kiistatta Suomen tunnetuimmaksi kiinteistönvälittäjäksi jo vuonna 2009, taisteltuaan verbaalisesti Diili-ohjelman vetäjänä toimineen Hjallis Harkimon kanssa. Itse kisasta jäi käteen kolmas sija. Ja känsät.

Diilin jälkeen Jethro on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa, joista suurimpia ovat olleet Tanssii Tähtien kanssa vuonna 2010 (MTV3) (viidettä sijaa voidaan pitää ihmeenä millä tahansa mittarilla), Elämä Pelissä (YLE), maisteri Simo Frangenin kanssa tehtyä Mieletöntä Maailmaa (MTV3) ja unohtamatta tietenkään Jethron omia reality-ohjelmia: Myyntimies Jethro ja Kauppaneuvos Jethro.

Näiden lisäksi Jethro tunnetaan liikemiehenä ja yrittäjänä. Tämän kaiken päälle Jethro vetää suosittuja myyntikoulutuksia niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Supliikkimiehenä tunnettu Jethro sopii myös juontajaksi yleisö- ja yritystapahtumiin.

Jethron motto: Vaikka en osaa laulaa, ei se tarkoita sitä, ettenkö laulaisi. Tämä kertoo sen, että positiivinen asenne ratkaisee. Aina.