In English

MagnumLive

Arja Elina Laine

Ruokia on monenlaisia ja voi olla vaikeaa suunnistaa aina makujen maailmassa, terveellisessä ruokavaliossa tai ruokatrendien perässä, jotka vaihtuvat jatkuvasti. Ruokalajeja on loputtomiin, joten niin on myös ruokavaliovalintoja. Oletko siis miettinyt millaisia ruokavalintoja kannattaisi tehdä, kun vuosia kertyy?  

Kaikkiin mieltä painaviin ruoka kysymyksiin vastaus on Arja Elina Laine.

Arja Elina Laine on kotitalousopettaja, yrittäjä, luennoitsija ja bloggari. Arja on tehnyt myös monenlaista ja on tuttu mm.  ET-lehden Makujen Päiväkirja -blogista, MTV:n Arjan Leivontanurkka -ohjelmasta ja Huomenta Suomi -lähetyksistä. Nykyisin Arja Elina pyörittää omaa Arjan Ruokaviestintä -yritystä.

Arja auttaa mielellään monissa asioissa, miten löytää itselleen sopivimmat ruokavalinnat, miten säilyttää energisyys ja kuinka luoda itselleen monipuolisia makuelämyksiä. Arja Elina on käynyt kertomassa ruokavinkkejä monissa paikoissa mm. Ikäihmisten yliopistolla, Viking Linella, Tallink Siljalla, Elintarvikepäivillä, Yritysten viestintätapahtumissa (mm. ruokatrendeistä ruokatoimittajille), Kone Oy:n kerholla, Hyvinkään Opistolla, jne.

Arja järjestää myös Makuparitastingeja yrityksille.