In English

MagnumLive

La Vita è Bella – Tommi Kalenius & Ninni Poijärvi

Tommi Kalenius, Ninni Poijärvi, La vita e belle, konsertti

La vita è bella – Kaunis elämä
Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi

Kaksi sarallaan tunnettua laulaja-lauluntekijää Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi tuovat konserttisaleihin ja klubeihin akustisesta lauluntekijäperinteestä kumpuavan illan, joka on omistettu – ei sen enempää, eikä vähempää: Elämälle. 

La vita è bella – elokuvan inspiroima ilta on kuin sadusta. Se on pienimuotoisuudessaan täynnä tunnetta, herkkyydessään vahvaa ja voimaannuttavaa. Tarinaa kuljettavat rakkautta, elämää ja ihmisyyttä kaikkine puolineen syväluotaavat laulut ja artistien tapa olla vuorovaikutuksessa – ilman käsikirjoitusta ja ulkoa opeteltuja vuorosanoja. 

Lohtu- ja voimamusiikkia -termeillä on kuvattu tätä tyyliä ja kaikessa vähäeleisyydessään sen intesiteetti voi kasvaa myös isomman huoneen täyttäväksi äänivalliksi. 


Tommi Kalenius on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut 4 sooloalbumia ja säveltänyt kappaleita lukuisille kotimaisille artisteille (Jari Sillanpää: Rakkaudella merkitty mies, Pepe Willberg: Sua aika parantaa, Virve Rosti: Hei huominen…). Hän on toiminut Kaiku Songs musiikkikustantamon housewriterina vuodesta 2007 alkaen. Tommi on aktiivisesti esiintyvä lauluntekijä, joka on viime vuoden aikana tehnyt kiertueet mm. kirjailija-terapeutti Tommy Hellstenin kirkoissa sekä lauluntekijä Edu Kettusen kanssa konserttisaleissa. 

Ninni Poijärvi on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä ja muusikko, joka on niin ikään julkaissut 4 sooloalbumia. Hänet tunnetaan Hoedown -yhtyeen riveistä sekä lukuisien samanhenkisten artistien taustalta (mm. J. Karjalainen, Edu Kettunen). Lisäksi hän on ollut perustamassa Club For Five -lauluyhteyttä ja esiintynyt sen riveissä vuoteen 2005 saakka. 

• Konsertit nyt varattavissa tapahtumajärjestäjille (syksy 2018)!