In English

MagnumLive

Piia Koriseva

Piia Koriseva, juontaja, luennoitsija

Aurinkoinen Piia Koriseva on toiminut juontajana vuodesta 1991. Isoimmista juontokeikoista mainittakoot mm. Tangomarkkinat, Iskelmäprinssi- ja prinsessa -kiertueet, Vuoden mies -kiertue ja Hymytyttö-kiertueet. Lisäksi hänet on nähty juontajana monissa kilpailuissa, tapahtumissa, messuilla, tavarataloissa, yritysjuhlalissa yms…

Piia on ollut myös toimittajana eri medioissa. Hän on toiminut radiotoimittajana vuodesta 1990 (mm. Radio Jyväskylä, SBC-Radio ja Iskelmä sekä Radio 88,2.) ja freelancer-lehtitoimittajana vuodesta 1997 (mm. Hymy ja Ilta-Sanomat).

TV-pesteistä mainittakoot TV1:llä pyörineen Bingolotto-ohjelman juonto ja Eurosportin Maailman vahvin mies -parikilpailu. Lisäksi hän on spiikannut useita mainoksia televisioon ja radioon.

Piia on ollut mukana myös Up With People -maailmankiertueella esiintyen ympäri Yhdysvaltoja ja Eurooppaa tanssien ja laulaen, sekä tehden pr-töitä. Tanssi on ollut aina lähellä Piian sydäntä hän on opiskellut koreografian kautta jazz-tanssin kouluttajaksi. 

Vuonna 2018 Piia Koriseva julkaisi kirjan365 muutoksen päivää (Cummerus). Se on päiväkirjamainen teos, jossa jokaisena päivänä käydään läpi elämäntapamuutosta. Tästä aiheesta Piia myös mielellään luennoi. 

• Katso Piia Korisevan luennot (hyvinvointi, ruokailu, liikunta ja mentaalisuus)

Kielitaito: Suomi ja englanti

– Piia hallitsee tilanteen kuin tilanteen. Ei ole tuppisuu, eikä tiukkapipo!