In English

MagnumLive

Lotta Merenmies

Lotta Merenmies on juontaja-toimittaja, mediapersoona ja ääniammattilainen. Hän on ollut mukana monenlaisissa projekteissa niin ääni- kuin kuvaustöissä. Lotta on myös innostava puhuja, intohimoinen urheilija ja aktiivi somettaja. Hän kohtaa ihmiset aidosta ja tarjoaa heille parastaan.

Lotassa huokuu välittömyys ja aitous. Hänen tilannetajunsa ja komiikkansa ansioista hän on kuin kala vedessä niin yritysjuhlissa, urheilu, ja yleisötapahtumissa, henkilöstö- ja messutapahtumissa kuin myös vaikkapa isoissa busines-seminaareissa. Muuntautumiskyky ja monipuolisuus tekevät Lotasta kiinnostavan ja halutun juontajan. 
 
Lotalla on kyky heittäytyä täysillä jokaiseen keikkaansa laadusta tinkimättä. Hän taikoo elämyksellisen ja hyvän tunnelman on sitten kyse isosta tai pienestä tapahtumasta. 

Lotta on tuttu myös ensimmäisestä First Dates Suomi -ohjelmasta tarjoilijan roolissa Jorma Uotisen rinnalla ja on tehnyt myös ohjelmaan voice overit. Hänet voidaan nähdä myös mm. ohjelmissa Karppi, Kolmistaan, Ex-onnelliset, Luottomies ja Keisari Aarnio.
 
Luentoaiheita mm.
Motivaatio
Inspiraatio
Unelmointi
Rohkeus
Asenne ja valinnat
Elämäntapamuutos
Hyvinvointi
Yrittäjyys
Myynnin menestymisen salat

Kielitaito: Suomi, englanti, italia ja ruotsi