In English

MagnumLive

Teemu Harjukari – Aattoillan hiljaisuus -joulukonsertti

Teemu Harjukari, lahjakas laulaja, muusikko ja laulujentekijä, esittää Aattoillan hiljaisuus -joulukonsertissaan lämminhenkisiä  joululauluja.

– Joulukonsertissani on mukana paljon jouluklassikoita Sylvian joululaulusta lähtien ja myös muutama omakin sävellys: Jouluaamu ja Aattoillan hiljaisuus.

Jouluaamu on Teemun versio englantilaisesta 1500-luvun kansansävellyksestä (Greensleeves), johon Sana Mustonen on tehnyt suomennoksen (kappaleen voi kuunnella näiltä sivuilta Teemun joulukonsertista livetaltioituna). Konsertin nimeksi on valittu Teemun oma sävellys Aattoillan hiljaisuus, ja sen on niinikään sanoittanut Sana Mustonen.

Konsertissa kuultavien joululaulujen sovitukset ovat tehneet Teemu Harjukari ja Mikko Kalliomaa.

Säestyksestä vastaa Teemun oman Taivaanrannan maalarit -orkesterin muusikoita ja laajemmassa kokoonpanossa mukana on viulukvartetti ja kaksi taustalaulajaa. Taidokkaana muusikkona Teemu soittaa myös itse konsertissa instrumentteja: saksofoni, haitari, kitara…

Konsertin kesto 1 h, 15 min.

• Kuuntele Teemu Harjukari – Aattoillan hiljaisuus


Konsertit sopivat mm. yritysten asiakastilaisuuksiksi tai yhdistysten varainkeruuksi. Konserttipaketit pitävät tarvittaessa sisällään kaiken äänentoistosta ja valoista ja markkinointimateriaaleihin. Lue lisää MagnumLiven tuotantopalveluista.