In English

MagnumLive

Patajätkä

Patajätkä, yhtye, orkesteri

Patajätkä, soundistaan tunnistettava yhtye, luo tunnelman monipuolisella tanssimusiikilla. Lavoilla tarjotaan perinteisten tanssilajien lisäksi myös lattareita ja rock’n’rollia.

Patajätkä on tehnyt keikkoja lavoilla vuodesta 2015, ja ohjelmiston suunnittelun tärkeys on tänä aikana huomattu ja huomioitu. ”Tämän päivän tanssilavoilla on pystyttävä tarjoamaan monipuolista musiikkia. Haluamme palvella, niin kuuntelijaa, kuin aktiivista tanssiharrastajaakin.”

Patajätkällä on takanaan jo satoja keikkoja ja orkesteri on tehnyt yhteistyötä eri artistien kanssa. Mm. Joel Hallikaisen, Erika Vikmanin ja Petri Ritarin kanssa.

Patajätkän ohjelmisto painottuu vanhempaan musiikkiin, joka on sovitettu kokoonpanon instrumenteille sopivaksi. ”Olemme saaneet usein palautetta, että vanhat kappaleet kuulostavat meidän soittaminamme raikkailta ja meillä on oma soundi. Tähän haluamme ehdottomasti pyrkiä, eli olla jotain, johon tarttua, mistä meidät tunnistetaan!”

Yhtye taitaa tanssi-illat, ravintolaillat ja yksityistilaisuudet monien vuosien kokemuksella. Myös bileohjelmisto on orkesterilla hallussa. 

Videot

 

Kokoonpano

Patajätkä–kokoonpano

Miikka Henriksson: Laulu, kitara

Jaakko Luoma: Kitara, laulu

Jussi Seppälä: Basso, laulu

Markus Snellman: Rummut, laulu

 

Keikat