In English

MagnumLive

Pasi Vainionperä

Pasi Vainionperä

Pasi Vainionperä on tamperelaissyntyinen laulaja ja muusikko. Energiseltä ja monipuoliselta esiintyjältä taittuu niin perinteisempi iskelmä kuin mukaansatempaava pop/rock-iloittelu bilebändinsä Pasi Vainionperä Party Rockersin kanssa. Lisäksi Vainionperä tekee akustisia duo- ja triokeikkoja pubeissa ja yksityistilaisuuksissa.

Pasi Vainionperä valittiin Iskelmäartisti 2009 -kilpailun voittajaksi Himoksella järjestetyllä Iskelmäfestivaalilla heinäkuussa 2009. Kilpailun jälkeen syyskuussa 2009 julkaistiin ensimmäinen single, Petri Munckin käsialaa oleva Rakkaudessa suuria. Se ylsi ensimmäisellä viikollaan radiokanava Iskelmän kuuntelijalistan toiselle sijalle ja oli vuonna 2010 kaupallisten radioiden 21. soitetuin kappale. Debyyttialbumi Rakkaudessa suuria julkaistiin vuonna 2010 ja se valittiin paikallisradioiden toimesta kuukauden levyksi. Vuosiin on mahtunut myös Iskelmän vuosiäänestyksessä ehdolla olo Vuoden tulokas -sarjassa.

Vainionperän singlejulkaisu Rakkauden rikollinen julkaistiin 2016. Sen jälkeen ovat ilmestyneet En ollutkaan sun arvoinen (2019), sekä uusimpana  Karoliina (2021). Kaikkia kolmea biisiä yhdistää se, että Vainionperä on itse ollut tekemässä niitä alusta alkaen sanoitus- ja sävellyspuolella.

Pasin voi tilata yritystilaisuuksiin ja tapahtumiin myös juontajaksi

Videot

Discografia

2009 – Rakkaudessa suuria, esikoissingle

2010 – Ole totta, CDS

2010 – Hetki kaunis, CDS

2010 – Rakkaudessa suuria CD

2010 – Aina jotain uutta, CDS

2010 – Sielussani hiljaisuus, joulusingle Mikko Siltalan kanssa

2013 – Kaaduin ja nousin, CDS

2016 – Rakkauden rikollinen, CDS

 

Keikat