In English

MagnumLive

Maarit Peltoniemi

Maarit Peltoniemi, Kantajat

Maarit Peltoniemi on  tullut tutuksi suomalaiselle tanssiyleisölle lavoilta, laivoilta ja ravintoloista. Varsinainen ura ja nousu parrasvaloihin starttasi Haaveiden laiva -levystä.

– Rakkaus ja palo musiikkiin, laulamiseen  ja kanssakäymiseen yleisön kanssa saa yrittämään ja jatkamaan tällä saralla. Alalla jatkamista tukee myöskin se pohjalainen luonne, joka ei hevillä periksi anna. Olen lavalla energinen, oma itseni, helposti lähestyttävä ja työhön täysillä antautuva esiintyjä. Ohjelmistosta löytyy niin vanhaa kuin uudempaa tanssittavaa musiikkia. Pyrin antamaan ihmisille elämyksiä ja hyvää fiilistä musiikin ja laulujeni kautta, ammattimaisella otteella, mutta rennolla ja iloisella meiningillä.

Levytysrintamalla Maarit on julkaissut useamman menestysalbumin. Pihamaan pienet kivet -single aloitti syksyllä 2015  uuden ajan tuotannon suhteen, yhteistyössä säveltäjä Kai Jämsän kanssa. Kantajat (2016) oli sille jatkoa. Syksylle 2018 Maarit julkaisi kappaleen Toiset jatkaa matka ja seuraavana vuonna ilmestyi Joskus. 

Orkesteri: Coralia

 

Videot

Julkaisut

Sano sana vain (2008)
Onnenmaa (2003)
Myrskyn maa (2001)
Maarit Peltoniemi (2000)
Hiekkaan piirretyt sydämet (1999)
Haaveiden laiva (1998)

Lukuisia singlejä.

Maarit muistetaan myös Tangomarkkinoiden laulukilpailun finaalista, jossa hän sijoittui toiseksi vuonna 1994 (Tangoprinsessa).

 

 

Keikat

Erikoisohjelmat

Konsertit
Maarit Peltoniemi esiintyy luontevasti konserteissa ja joulukonsertteja – myös kirkoissa. Hän on ollut mukana suurilla Suomen konserttisaleja kiertäneillä konserttikiertueilla.

Coverband
Maarit Peltoniemi esiintyy myös coverbändinsä kanssa bilekeikoilla.

Luennot
Maarit Peltoniemi luennoi yritys-, yksityistapahtumissa ja messuilla hyvinvoinnista ja ravitsemuksesta.