In English

MagnumLive

In The Mood & Suvi Karjula

In The Mood

In The Mood on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta. Ohjelmiston ja tyylin punainen lanka on edelleen sama: viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista, tyylinmukaisesti toteutettua rytmimusiikkia. Tunnelmia erityisesti 50- ja 60-luvuilta – unohtamatta yhtyeen omaa tuotantoa, jonka osuus on kasvamaan päin. Orkesterin energinen esiintyminen on jotain, mikä on koettava paikan päällä.

In The Moodista löytyy runsaasti lauluvoimaa: myös stemmalauluihin on panostettu. Yhdessä tämä hulvaton viisikko takaa iloisella, huumoripitoisella, herkällä ja eläväisellä esiintymisellään kaikille juhlamielen.

In The Moodin ehdoton valtti on sen muuntautumiskyky. Bändi loihtii vaivatta perinteisen lavatanssi-illan. Ohjelmistoa on kiitelty siitä, että joukossa on myös valtavirrasta poikkeavia kappalevalintoja. Toisaalta In The Mood taipuu räväkkään rokki- tai rautalankailtaan ravintolassa tai yritysjuhlissa – tai vaikkapa akustiseen keikkaan pubiympäristössä. Bändi on kotonaan myös konserttisalissa. In The Moodin omaleimainen tyyli on läsnä toteutustavasta ja areenan koosta riippumatta.

In The Mood on julkaissut albumin Ajatustenlukija. Kesäksi 2017 julkaistiin EP. Siltä on julkaistu single Kun tuuli puhaltaa. Uusin singlejulkaisu on Leijat (2019). Uutta musiikkia on kuultu sittemmin singleinä Kaukana kotoa, Satakieli ja uusimpana Woostock (2022).

Jäsenet: Ilari Haavisto, Timo Tuppurainen, Toni Kälviäinen, Dmitri Dmitrenko ja Suvi Karjula.

 

Kokoonpano

In The Moodissa kitaristi Ilari Haavisto on tyylikkäiden ja herkkien rautalankamelodioiden mestari. Basson varressa soittaa uusimpana jäsenenä Timo Tuppureinen. Dmitri Dmitrenko on rumpalina aivan omaa luokkaansa: miehen tarkka, idearikas ja svengaava soitto on bändin luotettava musiikillinen selkäranka. Syksyllä 2018 riveihin astui lappeenrantalainen Toni Kälviäinen, joka soittaa In The Moodissa taidolla urkuja ja haitaria. 

Tangomarkkinoillakin kansan sydämet sulattanut Suvi Karjula on herkkä, monipuolinen ja eläväinen tulkitsija, jonka ääni lukeutuu kiistatta maamme parhaimmistoon. Lisäksi Suvi soittaa kitaraa ja perkussioita.

 

Julkaisut

Kun tuuli puhaltaa, cds
In the Mood, EP 2017 (Suvi Karjula)
In The Mood, Ajatustenlukija (Maija Tenkanen), CD 2010

Taustaa

Bändi sai uralleen nostetta jo varhaisessa vaiheessa voitettuaan SMORK 2008 -kilpailun.

Keikat