In English

MagnumLive

Danny

Danny, Comeback 18

Danny Comeback Year 2018 – Stay tuned

Musiikin ja viihteen mestari, musiikkineuvos Danny ei juuri esittelyjä kaipaa. Lukuisat hitit, showt, kiertueet ja monet palkinnot puhukoot puolestaan. Vierivä kivi ei sammaloidu – taiteilija on pysynyt viritettynä jo vuodesta 1964 alkaen, jolloin hänen huikea uransa alkoi. Dannyn hitit ovat ansainneet ikivihreä statuksen ja keikoilla yleisö laulaa niiden mukana. Koko kuusikymmentä luvulta alkaneen uransa ajan, Danny on pyrkinyt pysymään nykyhetkessä ja etsinyt erilaisia trendejä ja ilmiöitä.

Nyt on tullut hyvä hetki katsoa hieman myös menneisyyteen. Vuonna 2018 Danny tarjoaa musiikkinsa ystäville production nimeltä: Välähdyksiä menneisyydestä.

Vuosi 2018 on nimetty Comeback-vuodeksi: Se tuo Dannylle tullessaan mm. monia radio ja TV-esiintymisiä. Vuosi avautui paljon huomiota saaneella Maria Veitola Yökylässä –ohjelmalla. Huhtikuusta lähtien potin räjäyttää Vain elämää, jossa Danny heittäytyy uusiin haasteisiin ja hänen omat hittinsä saavat uudet versiot upeiden tähtiartistien tulkitsemina. Kevätkauden mittaan paljon näkyvyyttä monissa medioissa.Keväällä ja kesällä Dannyn voi nähdä tapahtumissa ja festareilla. 

Suomalaisen viihteen moniottelija palaa tulevissa esiintymisissään musiikillisille juurilleen. Kiertueella kuullaan Dannyn parhaita hittejä soitettuna mahdollisimman autenttisilla soundeilla, kuten ne aikoinaan levytettiin.

– Nämä esiintymiset on yksi tapa osoittaa kiitollisuuttani ympäri Suomea kaikille faneilleni, jotka ovat kannustaneet minua kaikki nämä vuosikymmenet.

Vuoden 2018 myynti on alkanut. Ohjelmistossa muistoja herättäviä lauluja: Tuuliviiri, Kauan, Seitsemän kertaa seitsemän, Kesäkatu, Aaveratsastajat, Amarillo… Suomen eri listoille Danny on noussut tähän mennessä 98 laululla.

Stay tuned – pysy viritettynä ja kuulolla!

Danny & D´Oldies >>
• Danny & Erika Vikman >>

Danny, D' Oldies Erika Vikman, Danny, keikat

 

Kokoonpano

Danny, D' Oldies

D´Oldies (Dannyn sanoin):

Esiintymisistä tekee ainutlaatuisen se, että olen saanut taustalleni yhden mielestäni Suomen parhaista sixties musiikkia esittävistä yhtyeistä. Soundimaailmallisesti bändi  muistuttaa englantilaista The Shadows-ryhmää tai kotimaisittain Agentsia.

Tunnen laulaja/kitaristi Curre Andersénin taidot ja monipuolisuuden jo armeija ajoiltamme. Muut D’Oldies-muusikot ovat basisti Matti Saari, joka on soittanut erilaisissa bändeissä pohjois-Suomessa. Näistä tunnetuin oli tuon seudun oma ylpeys Battaglia. Rummuissa on eräs maamme parhaimmista rock-rumpaleista ja etenkin laulajista, todellinen ”eläin” Hate Sjöblom, joka on soittanut muun muassa Ronski Gangissa. Kermana voin päällä on kitaristi Eki Sutela, joka on ottanut tyylikkäästi haltuun 60-luvun kitarasoundit, mutta häneltä irtoaa myös tanakkaa revitystä, kun se hetki koittaa. Eki soittaa nykyisin myös The Sounds & Rock Jerry -yhtyeessä. Tämä D’Oldies-kombinaation vahvistaa kapellimestari Petri Kokko, joka kosketinsoittimessaan on täydellinen yleisöni musiikillisiin tarpeisiin. 

Aloitin  D’Oldiesin kanssa yhteiskeikkailun 2000-luvun alkuvuosina Vuokatin ”Back to the Sixties” –tapahtumassa. Siitä saakka yhteistyömme on ollut hyvin hedelmällistä. D’Oldies on erittäin toimiva yhdistelmä aitoa sixties-äänimaisemaa ja tarvittaessa tanakkaa rock ’n rollia.

• Keikoilla mukana taustalaulajattaret D`Voices, eli Katja Lukin ja Varpu Virta.