In English

MagnumLive

Erika Vikman MagnumLiven edustukseen

JULKAISTU 18/07/2017
Erika Vikman, Tangokuningatar

Erika Vikman on hurmaava, nuori iskelmätähti, joka on muutamassa vuodessa tehnyt huiman kiidon viihdetaivaalle.

Erika keikkailee loistavan ja nuorekkaan 5-henkisen Karisma-bändin kanssa. Iskelmäohjelmiston lisäksi Erikan repertuaariin kuuluvat myös popahtavat kappaleet; pop-keikoilla Erika käyttää pelkkää omaa nimeään: Erika Vikman. Monipuolisen ohjelmiston ansiosta Erika keikkailee lavoilla, laivoilla, ravintoloissa sekä tapahtumissa ympäri vuoden. Tähti on tullut tutuksi myös monissa konserteissa ja festivaaleilla.

Erika Vikman kruunattiin Tangokuningattareksi vuonna 2016, vasta 23-vuotiaana. Ensimmäisen oman kappaleensa hallitsevana kuningattarena hän julkaisi alkuvuodesta 2017 Sony Musicin tallissa. Single Ettei mee elämä hukkaan on Heikki Marttilan ja Janne Sivosen säveltämä, Inka Nousiaisen sanoittama ja sovituksesta on vastannut Arto Tuunela. Toinen single Säännöt ilmestyi toukokuussa 2017. Tuottajana kappaleilla on toiminut Jonas Olsson. Ihka ensimmäisen singlensä ja musiikkivideonsa Etkö uskalla mua rakastaa hän julkaisi vuonna 2015 (Magnum Music).

Erika on nähty keväällä 2017 keikkojen lisäksi myös suositussa Iholla -sarjassa, jossa hän kertoo elämästään videopäiväkirjan muodossa.

Kesällä 2017 Erika siirtyi MagnumLiven keikkamyyntiedustukseen ja yksinmyyntiin.

Erika Vikman iskelmäkeikat
Erika Vikman pop-keikat

Erika Vikman, Tangokuningatar