In English

MagnumLive

Erika Vikman Jean S:n uudeksi solistiksi

JULKAISTU 12/12/2018
Jean S., Erika Vikman, Mikale Saari, Sami Hintsanen

Jean S. –yhtye on julkaissut uudet solistinsa. Yksi heistä on monissa parrasvaloissa loistanut ja erilaisilla estradeilla kyntensä näyttänyt Erika Vikman.

Bändin laulajia ovat jatkossa Erika Vikmanin lisäksi Sami Hintsanen ja Mikael Saari. Kaikki ovat esiintyneet myös musiikkiteatterien estradeilla ja ovat tuttuja monista bilemusiikin kokoonpanoista.

– Tämä kiinnitys sopii tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni hyvin. Olen tehnyt Jean S:n kanssa kuluneen vuoden aikana yhteistyötä, ja arvostan bändin erittäin korkealle – samoin Samin ja Mikaelin, sekä kollegoina että ystävinä, sanoo Vikman Ilta-Sanomien haastattelussa (12.12.2018). – Rakastan ikivihreitä suomalaisia kappaleita ja sattuneesta syystä retroa, ja ne ovat myös Jean S:n juttu. Myös nykymusiikin tuntemukseni on hyvä, joten tulen varmasti ehdottelemaan ohjelmistoon kaikenlaista.

Jo 26 vuotta Suomen biletaivaalla loistanut JEAN S. jatkaa ensi vuonna keikkailua ja esiintymistä Uuden Iloisen Teatterin orkesterina ja myös Erika nähdään UIT:n lavalla. Jean S. liidereinä toimi legendaarinen Timo Kärkkäinen

Erika jatkaa myös oman orkesterinsa kanssa keikkailua.

• Tilaa keikalle MagnumLivestä!

Jean S., Erika Vikman, Mikale Saari, Sami Hintsanen

Kuvat: Panu Rissanen.