In English

MagnumLive

Eeli Hallikainen – Onnellinen loppu: debyyttisingle ja -musiikkivideo

JULKAISTU 09/06/2017
Eeli Hallikainen

Eeli Hallikainen soittaa suoraselkäistä suomipopia ja -rokkia. Tuore turkulainen bändi ja kokoonpano julkaisevat ensitöikseen singlen ja musiikkivideon. Kappale Onnellinen loppu on Eelin itsensä säveltämä, sanoittama ja äänittäjä Mikko M. Koskisen kanssa studiolla sovitettu.
 
– Kappale kertoo itsensä etsimisestä/löytämisestä. Ja jos tämä on loppu, olkoon se onnellinen. Tarinallinen musiikkivideo kuvattiin Turun Luolavuoren vanhalla kaatopaikalla, paikka on kaiken kaikkiaan jotenkin tajunnanräjäyttävä, eeppinen, miettii Eeli.

Uutta materiaalia otetaan koko ajan haltuun ja katseet kohdistuvat tulevaisuuden keikoille. Kesälle on sovittuna jo mm. DBTL-klubikeikka. Bändin jäsenissä on jo toisen polven turkulaisia muusikkoja. Eelin isä on iskelmätähti Joel Hallikainen, bändissä soittaa myös Teppo Ruohosen poika.

• Kuuntele Spotifyssa: Eeli Hallikainen – Onnellinen loppu
 
– Bändi perustettiin omien pöytälaatikkobiisien ympärille. Oli kova halu tehdä omaa musiikkia täysin omilla ehdoilla. Rumpali Petteri ja kitaristi Lauri lähtivät mukaan studiolle syksyllä 2016. Bassoa tuli soittamaan kaveripiiristä tuttu Santeri Ruohonen. Tällä kokoonpanolla ollaan jatkettu soittamista vielä studiosession jälkeenkin. Synergiaa löytyy, ja ensimmäinen keikka hitsasi porukkaa vielä enemmän yhteen, kertoo Eeli
 
– Agenda tuntuu olevan kaikilla sama; halu tehdä suomenkielistä rock-musiikkia, joka tuntuu jossain määrin jopa uupuvan nykymusiikin kentältä.
 
Eeli Hallikaisen seuraava single julkaistaan kesän jälkeen.

EELI HALLIKAINEN
Eeli Hallikainen: laulu, kitara
Lauri Laine: kitara
Petteri Häyrynen: rummut
Santeri Ruohonen: basso


Eeli Hallikainen, Onnellinen loppu, single

EELI HALLIKAINEN – ONNELLINEN LOPPU, CDS
FIMGM1700019, kesto 3’16, MGM-440, julk. 9.6.2017
Säv. & san. Eeli Hallikainen
Sov. Eeli Hallikainen, Mikko M. Koskinen.
Tuotanto: Mikko M. Koskinen / Nest
c & p: MagnumlIve Oy 2017