In English

MagnumLive

Benjamin Enrothilta kappale tanssikansalle

JULKAISTU 28/02/2018
Benjamin Enroth

Hyvässä nousussa oleva iskelmälaulaja Benjamin Enroth julkaisee singlen nimeltään Ei ole koskaan liian myöhäistä. Kappale on edesmenneen säveltäjä- ja sanoittajakaksikon Jukka Koiviston ja Jorma Toiviaisen tuotantoa. Jukan ja Jorman yhteistyönä on taottu monia hittejä iskelmälaulajille.

Spotifyssa >>
Youtubessa >>

– Halusimme nyt tehdä sellaisen kappaleen, joka palvelee selkeästi tanssivaa yleisöä, jota keikoillani tapaan. Edellinen singleni Hyvä niin oli enemmän iskelmällisempää, kertoo Benjamin laulusta.

Kappale julkaistaan keskiviikkona 28.2. Suomalaisen kulttuurin päivänä, johon perinteinen tanssikappale sopii loistavasti. 
– Ei ole koskaan liian myöhäistä tutustua hienoon ja perinteikkääseen suomalaiseen tanssikulttuuriin. Suomi on täynnä kauniita ja viihtyisiä tanssilavoja, jotka odottavat niin uusia kuin vanhojakin kävijöitään ympäri vuoden. 

Tangomarkkinoiden tv-lähetyksistä suuren yleisön tietoisuuteen noussut Benjamin valittiin parisen vuotta sitten yleisön suosikiksi. 
– Edelleen siellä siintelee taivaanrannassa se ajatus, että sopisiko se kultainen tangokruunu tähän päähän. Aika näyttää, miettii Benjamin.

Benjamin keikkailee Veijarit-yhtyeensä kanssa. Kentältä saatu palaute on ollut ylistävää. (Ks. mm. Kunnanvaltuuston palaute.)

Tulevia keikkoja:
Ti 27.3. Äkäshotelli, Kolari
Ke 28.3. Hotelli Levitunturi, Kittilä
Pe 30.3. Riemuliiteri, Kolari
La 31.3. Korpihovi, Kuusamo   
Su 1.4. Alapitkän NS, Lapinlahti
La 7.4. Kuntotalo, Kouvola
Ke 11.4. Äkäshotelli, Kolari
To 12.4. Äkäshotelli, Kolari
La 14.4. Kellon NS, Haukipudas
Pe 20.4. Tapiola, Tampere
La 28.4. Ruusulinna, Nurmijärvi
Su 29.4. Kivistön työväentalo, Jyväskylä
jne

magnumlive.fi/benjamin-enrothBenjamin Enroth – Ei ole koskaan liian myöhäistä, cds
Julk. 28.2.2018
Kesto 2’57 / FIMGM1800006 / MGM-466
Säv. Jukka Koivisto, San. Jorma Toiviainen
Tuotanto: Musiikkifarmi
MagnumLive Oy