In English

MagnumLive

Amadeus Lundberg & Gilda Lundberg duetoivat joululaulussa

JULKAISTU 15/11/2016
Amadeus Lundberg, Gilda, joululaulu, Kuka tekee joulun

Amadeus Lundberg yllättää jouluisella singlellään: hän on ottanut rinnalleen laulamaan Gilda-siskonsa. Kappaleessa Kuka tekee joulun sisarusten äänet sointuvat ja soivat harmonisesti.
– Mietimme tuottajan kanssa tähän kappaleeseen rinnalleni duettolaulajaa. Aika nopeasti tuli mieleen siskoni Gilda. Kappaleessa kun lauletaan äidistä. Kuka tekee joulun? Äiti tekee joulun.

– Olen yrittänyt kannustaa Gildaa eteenpäin laulajana ja keksiä siihen keinoja. Gilda on ollut silloin tällöin konserteissani esiintymässä yllätysvieraana, ja tämä yhteiskappale on mitä parhain tapa auttaa häntä omalla laulu-urallaan.

Gildalle levytetty kappale on ensimmäinen:
– Aika nopeasti tämä päätettiin. Sain vain kolme päivää ennen studioaikaa kappaleen ensikuunteluun ja sitten se jo nauhoitettiinkin. En ole ennen levyttänyt, mutta minulla on takana jonkin verran klassisen laulun opintoja, ja tosiaan joitakin konserttikokemuksia. Myös Amadeuksen joulukonserteissa olen vieraillut ja tulen tänäkin vuonna niissä esiintymään.

Marras-joulukuussa Amadeus tekee ”Volare – Italialainen ilta” -konsertteja Umberto Marcaton ja Milana Misicin kanssa ja lisäksi seitsemän joulukonserttia. Niiden jälkeen on aika hiljentyä omaan joulunviettoon kotona Järvenpäässä:
– Minun jouluni on hyvinkin perinteinen, siihen kuuluun tietenkin joulun herkut ja ruoat. Lisäksi meillä on tapana käydä haudoilla sytyttämässä kynttilöitä. Jouluisen hautausmaan tunnelma on käsin kosketeltavan rauhoittava.

Osta Kuka tekee joulun -joulukorttiCD!

• Kuuntele Spotifyssa (18.11. alk.)
• Kuuntele iTunesissa (18.11. alk.)
• Katso Amadeuksen keikat (tulossa myös joulukonsertteja!)

Amadeus Lundberg, Gilda, joululaulu


Amadeus Lundberg feat. Gilda Lundberg, Kuka tekee joulun, CDS
Julk. 11/2016 / 3’20 / FIMGM1600062 / MGM-421
Säv. Jussi Rasinkangas, san. Pekka Laaksonen, sov. Antti Lipponen
c & p 2016 MagnumLive Oy & Musiikkifarmi Oy