In English

MagnumLive

Aki Hietalan Jamppa Tuomisen kappaleita sisältävä albumi julkaistu

JULKAISTU 28/06/2018
Aki Hietala, Jamppa Tuominen, levy

Aki Hietala on julkaissut uuden albumin Voin alkaa kaiken uudelleen. Levy on teemalevy, ja sillä on kymmenen kappaletta, joista puolet on Jamppa Tuomisen tutuksi tekemiä. Duetossa Jos ystävään luottaa voit vierailee Eija Kantola

Aki on esittänyt kappaleita mm. Aamu toi ilta vei – Jamppa Tuominen -nostalgiakonserteissa. 

– Tällä levyllä on vihdoin Jamppa-rundeilla esitettyjä Jamppa-tuomisbiisejä puolet ja toinen puoli on omia aiemmin Magnumille julkaistuja sinkkuja, joita ei ole ollut aiemmin mistään albumeilta tai julkaisusta saatavana, kertoo Aki levyn sisällöstä.

– Keikkojen osalta pidän heinäkuun kokonaan lomaa, elokuussa keikat jälleen jatkuvat. Ajankohtaiset tiedot musiikkihommista ja keikoista päivittyvät FB-sivuille. 

Tanssilavoilla Aki viihdyttää takuuvarman Norolan Pojat -tanssiorkesterin solistina. Tanssikeikkojen lisäksi Aki Hietala on omimmillaan myös erilaisten konserttilavojen estradeilla.

Biisilista: 

1. Voin alkaa kaiken uudelleen / 2. Syliisi lämpöiseen / 3. Katsoit kerran vain / 4. Jos ystävään luottaa voit, feat. Eija Kantola / 5. Elämäni parhainta aikaa / 6. Rakkauden verkko / 7. Yritetään yhdessä vielä / 8. Kevään ensi kukkanen / 9. Aamu toi ilta vei / 10. Jos liian helppoa ois

MGM-491 / MagnumLive Oy / julk. 06/18.