In English

MagnumLive

15 vuotta tähtitaivaalla – Saija Tuupanen julkaisee uutta musiikkia

JULKAISTU 29/03/2018
Saija Tuupanen

Saija Tuupanen viettää tänä vuonna 15-v. taiteilijajuhlaa. Vuosi on alkanut kiihkeällä keikkarytmillä. Saija on eittämättä Suomen eniten keikkaileva naisartisti, tällekin vuodelle keikkoja kertyy n. 150. Keikkojen lisäksi Saija nähdään elokuussa kesäteatteriroolissa, Ränssin kievarin ”Hei sir, saako soittaa?” –esityksessä.

Ensimmäiseen viiteentoista vuoteen on mahtunut kaikkea, mitä artisti voi odottaa. Tuhansia keikkoja, konsertteja, levytyksiä, tv-esiintymisiä. Kaikki starttasi vuonna 2003 Tangomarkkinoilta, kun hän voitti kruunun. 

– Urani alku oli ensimmäisestä hetkestä aikamoista menoa ja kruunaamisen jälkeinen aika tuntuu hieman sumuiselta. Tuli valtavasti uutta asiaa ja keikkatahti oli hurja. Mutta kyllä, se antoi erittäin hyvän potkun uralleni. Matkaa on sen jälkeen taittunut, ja olen valtavan kiitollinen, että olen saanut tehdä tätä työtä, ja jälleen vilpittömästi kiittää yleisöäni, joka tämän kaiken mahdollistaa. Tietenkin kaikkia yhteistyökumppaneitani, sillä yksin tätä tietä ei voisi matkata. 

Saija antaa uusille tänä vuonnakin valittaville tähdille yhden sanan ”Nauttikaa”! Mutta jatkaa sitten:
– Ne ovat niin kultaisia aikoja, että vauhdin keskellä kannattaa pysähtyä ja napata itselleen ne upeat muistot, jotka voitto antaa.

Tänä kesänä Saija esiintyy keikkojen lisäksi televisioidussa Tangomarkkinat-finaalissa ja itse festivaaleilla.

– Kiva päästä esiintymään jälleen Seinäjoelle, sieltähän tämä kaikki alkoi, kiittelee Saija. 

Juhlavuoden keväällä Saija julkaisee uutta musiikkia, kappaleen nimeltään Kaksi kulkijaa. Kappale on kuunneltavissa ennakkoon Youtubessa.

• Saija Tuupanen – Kaksi kulkijaa (Youtube)

Saija Tuupanen – Kaksi kulkijaa (Spotify)

Saija Tuupanen – Kaksi kulkijaa (iTunes)

Saija Tuupanen

Saija Tuupanen – Kaksi kulkijaa, cds
Julk. 6.4.2018
3:40 / MGM1800024 / MGM-477
Säv. & san. Jukka Karppinen, sov. Erkki Koivisto
Tuotanto: Erkki Koivisto / Somesongs-tuotanto, miksaus & masterointi: Ora Turunen
MagnumLive 2018